نحوه دریافت هزینه بن کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب

خلاصه خبر: معاونت پژوهشی و فناوری طی اطلاعیه‌ای نحوه دریافت هزینه بن کتاب از نمایشگاه بین‌المللی کتاب را منتشر کرد.

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال95 به بعد ودانشجویان دکتری وروی سال 93 به بعد که درسایت www.tibf.ir برای دریافت بن کارت خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب به صورت حضوری یا غیر حضوری ثبت نام نموده اند، می رساند برای دریافت هزینه بن کتاب، فیش واریز اینترنتی وجه و بن کارت کتاب را درسامانه جامع گلستان ازطریق پیشخوان خدمت گزینه دریافت هزینه بن کتاب، بارگذاری(Upload) نمایند.
لازم به توضیح است مدت زمان ثبت نام وبارگذاری مدارک درسامانه تاپایان برگزاری نمایشگاه کتاب وحداکثر تا تاریخ 97/02/25 می باشد. زمان واریز مبلغ مربوطه به حساب دانشجویان ثبت نام نموده درسامانه، متعاقباً اعلام خواهد بود.ضمنا فقط شماره حساب ده رقمی بانک تجارت در سامانه گلستان درج شود.
لازم به یادآوری است فقط دانشجویان ورودی های فوق براساس سنوات تحصیلی می توانند درسامانه گلستان مدارک خود را تنها یکبار بارگذاری نمایند، لذا در درج اطلاعات و بارگذاری آن دقت فرمایید.
دانشجویانی که به هر دلیل نتوانستند در سایت نمایشگاه بین المللی کتاب به صورت اینترنتی ثبت نام نمایند. می توانند به صورت حضوری از طریق بانک شهر مستقر در نمایشگاه ثبت نام نموده وبن کارت خودرا دریافت نمایند.

3 اردیبهشت 1397 / تعداد نمایش : 21610