اطلاعيه انتخاب واحد با تأخير دانشجويان در نيمسال دوم سال تحصيلي 95-94

خلاصه خبر: اطلاعيه انتخاب واحد با تأخير دانشجويان در نيمسال دوم سال تحصيلي 95-94 اعلام شد

آن دسته از دانشجویانی كه موفق به انتخاب واحد نشده‌اند ویا به دلیل نقص پرونده آموزشی (واصل نشدن تاییدیه تحصیلی و ریزنمرات مقطع قبل، انجام ندادن تمدید تحصیلی، عدم ارائه نامه موافقت با ادامه تحصیل، عدم ارائه قبولی زبان، مشكل در قرارداد آموزشی) از انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94 آن‌ها جلوگیری شده است در صورتی‌كه مورد نقص، حداكثر تا تاریخ 3/11/94 برطرف شود در بازه زمانی 6 الی 7 بهمن ماه می‌توانند برابر ضوابط، انتخاب واحد خود را انجام دهند. در غیراین صورت مطابق مقررات اقدام خواهد شد.
نکات قابل توجه :
1. كلیه دانشجویان تا زمانی‌كه از پایان‌نامه/رساله خود دفاع نكرده (شیوه آموزشی – پژوهشی) و یا دروس آن‌ها به اتمام نرسیده است (شیوه آموزشی) طبق برنامه زمانبندی فوق موظف به انجام كامل مراحل انتخاب واحد الكترونیكی می‌باشند. بدیهی است عدم انتخاب واحد در تاریخ اعلام شده به منزله قطع رابطه دانشجویان با دانشگاه می‌باشد و مطابق ضوابط آموزشی با آن‌ها رفتار خواهد شد.

2. با توجه به این که تائید انتخاب واحد دانشجو به صورت سیستمی انجام می‌شود و امکان تغییر دروس در خارج از بازه زمانی حذف و تعویض وجود ندارد، عواقب اخذ/حذف اشتباه درس به عهده دانشجو خواهد بود.در صورت لزوم قبل از انتخاب واحد، دانشجو بایستی با مدیر محترم گروه آموزشی مربوط هماهنگی لازم را به عمل آورد.

3. حداقل و حداکثر تعداد واحد انتخابی (بدون دروس جبرانی و مدرسی) در مقطع کارشناسی‌ارشد 8 و 14واحد و در مقطع دکتری 6 و 10 واحد می‌باشد.

4. کلاس‌هایی كه از نظر تعداد دانشجو به حد نصاب نرسد، مورد تایید قرار نمی‌گیرد.

5. در تقویم دانشگاهی حذف تکدرس پیش‌بینی نشده است لذا پس از پایان مهلت حذف و تعویض امکان حذف درس وجود ندارد.

6. زمان حذف و تعویض دروس 25 الی 26 بهمن ماه (برای دانشجویانی که نسبت به انجام کامل مراحل انتخاب واحد الکترونیکی اقدام نموده‌اند) می‌باشد.

23 دی 1394 / تعداد نمایش : 41257