متن کامل خبر

هفتمین یادواره شهدای گمنام دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

خلاصه خبر: به مناسبت هفتمین سالگرد تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام در دانشکده یادواره منابع طبیعی و علوم دریایی باشکوهی در روز چهارشنبه مورخ 26/10/97 برگزار شد.

• به مناسبت هفتمین سالگرد تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی تربیت مدرس، یادواره باشکوهی در روز چهارشنبه مورخ 26/10/97 از ساعت 13:30 لغایت 15 با حضور عوامل دانشگاهی ( اعم از عزیزان دانشکده و بزرگواران دانشگاه) و مسئولین شهرستانی در مسجدالنبی دانشکده برگزار شد و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی، عزاداری شایسته و بازگویی خاطرات بازماندگان سرافراز دفاع مقدس و سخنرانی حجت السلام والمسلمین حاج آقا بهرامی معاون عقیدتی سیاسی سازمان بسیج مستضعفین، گامی هرچند ناچیز ولی موثر جهت ادای دین و تکریم از مقام شامخ شهدا گردید..

29 دی 1397 / تعداد نمایش : 1090