متن کامل خبر

نشست رییس و تنی چند از اعضای هیأت علمی دانشکده با مسئولین نیروگاه حرارتی نکا

خلاصه خبر: نشست رییس و تنی چند از اعضای هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی با مسئولین نیروگاه حرارتی نکا

• جلسه ای با حضور ریاست محترم نیروگاه حرارتی نکا جناب آقای مهندس نعمتی و همکاران ایشان در روز شنبه مورخ 10/09/97 در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد. در این جلسه که برخی از اعضای محترم هیأت علمی گروه های زیست دریا، فیزیک دریا و تکثیر و پرورش آبزیان حضور داشتند در رابطه با مشکلات نیروگاه در حوزه محیط زیست تبادل نظر شد. پیرو این نشست، مقرر گردید در قالب یک تفاهم نامه و با همکاری بخش های مختلف نیروگاه حرارتی نکا در سه مورد همکاری فیمابین صورت پذیرد: 1-انجام آنالیزهای دوره ای شامل 15 مورد که از طریق سازمان حفاظت محیط زیست تعیین شده است. 2-حمایت از پایان نامه ها و رساله های دکتری که در زمینه حل مشکلات نیروگاه تنظیم شده باشند به ترتیب به مبلغ 5 میلیون تومان برای مقطع ارشد و 7 میلیون تومان برای رساله دکتری در نظر گرفته شود. 3-انجام طرح های پژوهشی در راستای حل مشکلات نیروگاه پس از تأیید و حمایت مالی شرکت مادر تخصصی در وزارت نیرو .

12 آذر 1397 / تعداد نمایش : 1320