متن کامل خبر

سخنرانی آموزشی استاد بازنشسته دانشگاه وین در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

خلاصه خبر: سخنرانی آموزشی دکتر Roland Albert استاد بازنشسته دانشگاه وین در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

در روز شنبه مورخ 22 اردیبهشت 1397 جناب دکتر Roland Albert استاد بازنشسته رشته اکوفیزیولوژی گیاهی دانشگاه وین در سالن سخنرانی دانشکده منابع طبیعی سخنرانی آموزشی با موضوع سازگاری گیاهان به شوری و خشکی ارایه نمودند. در این سخنرانی جنبه های مختلفی از سازگاری گیاهان در شرایط سخت محیطی با ارائه مثال هایی از بیابان های آفریقا، ایران و نیز اراضی شور در اروپا بیان شد. ایشان با دعوت دکتر مهدی عابدی عضو هیات علمی گره مرتعداری در دانشکده حضور یافتند و همچنین مذاکراتی جهت برگزاری بازدید های مشترک دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه وین در سال آینده انجام شد. همچنین ایشان با همراهی همکاران گروه جنگلداری دانشکده از جنگل های هیرکانی و پروژه ها و نیز آزمایشگاه های دانشکده بازدید بعمل آوردند. .

26 اردیبهشت 1397 / تعداد نمایش : 1319