متن کامل خبر

برگزاری کارگاه اصول و مبانی ریخت سنجی هندسی (Geometric Morphometrics) در آبزیان

خلاصه خبر:

کارگاه آموزشی تخصصی تحت عنوان "اصول و مبانی ریخت سنجی هندسی (Geometric Morphometrics)"در تاریخ 29 آبان ماه 1395 به مدت 5 ساعت با حضور 17 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های شیلات و زیست‌شناسی دریا از دانشگاه‌های تربیت مدرس و موسسه آموزشی‌خزر در محل سایت کامپیوتر دانشکده منابع‌طبیعی و علوم‌دریایی برگزار گردید. در این دوره شرکت کنندگان با مفاهیمی همچون نحوه عکسبرداری و انتخاب لندمارک، رقومی‌سازی با استفاده از نرم‌افزارهای Tps، تحلیل‌های آماری و استاندارد نمودن داده‌ها با استفاده از نرم‌Past و SPSS و مصورسازی اشکال و تغییرات بین گروهی با استفاده از نرم افزار MorphoJ آشنا شدند. تدریس کارگاه با همکاری خانم مهندس عادله حیدری (دانشجوی دکتری دانشگاه گیلان) و آقای دکتر محمد صادق علوی یگانه استادیار گروه زیست شناسی دریا از دانشگاه تربیت مدرس انجام گرفت. دوره فوق توسط گروه زیست شناسی دریا و با همکاری معاونت آموزشی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس برنامه ریزی و اجرا گردید.

5 دی 1395 / تعداد نمایش : 2247