روش استفاده از سهمیه اعتبار تکثیر و صحافی

خلاصه خبر: دانشجویان با استفاده از کد اعتباری می توانند از سهمیه تکثیر خود در طول دوران تحصیل استفاده نمایند

کد اعتباری چیست: کدی است که از طرف مرکز نشرآثارعلمی به منظور استفاده دانشجویان از سهمیه اعتبار تکثیرو صحافی برای آنها اختصاص داده شده است.
سهمیه اعتبار تکثیر هر سال در مهرماه برای استفاده دانشجویان شارژ می شود و برای هر بار شارژ اعتبار، کد اعتباری جدیدی به دانشجو اختصاص می یابد.
سهمیه تکثیر و صحافی پایان نامه و رساله موقع دفاع شارژ می‌شود
سهميه اعتبار تكثيرحداكثر تا 3 ماه پس از دفاع، معتبر خواهد بود.
نکته مهم: برای استفاده از باقیمانده سهمیه اعتباری سال گذشته، لازم است از کد اعتباری سال مربوط استفاده گردد.
روش دریافت کد اعتباری: ورود به سامانه گلستان از آدرس https://golestan.modares.ac.ir ، مشاهده گزارش اعتبار بودجه دانشجویی از طریق مسیر زیر:
منوی پژوهش> مدیریت بودجه و اعتبارات> گزارش اعتبار بودجه دانشجویی (شماره گزارش برای دسترسی سریع «1618»)
پس از وارد کردن شماره دانشجویی، مشاهده گزارش را کلیک و مبلغ اعتبار تخصیص یافته و کد اعتباری را مشاهده نمایید. (حفظ کد اعتباری به عهده دانشجو است).
روش استفاده از کد اعتباری: دانشجو با مراجعه به انتشارات دانشگاه و پس از مشخص شدن نوع کار(کپی، پرینت، صحافی و ...) و تعداد آن، با توجه به راهنمای استفاده از وب کیوسک

1. ابتدا کد اعتباری را در قسمت مشخص شده تایپ و کلید جستجو را کلیک نمایید.

2. پس از طی مرحله اول، پنجره درخواست سرویس باز می‌شود، پس از تعیین تعداد درخواستی سرویس، باید کلید enter یا tab را کلیک و سپس گزینه چاپ را تأیید نمایید.

3. از قسمت چاپگر دستگاه (پایین وب کیوسک) فیش خدمات را دریافت و پس از بررسی و تأیید، تحویل متصدی باجه دهید.

برای دسترسی به شیوه نامه استفاده از سهمیه اعتبار تکثیر به آدرس Press.Modares.ac.ir مراجعه نمایید و در بخش آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل ها " شیوه‌نامه استفاده از سهمیه اعتبار تکثیر " مطالعه فرمایید.

10 مهر 1395 / تعداد نمایش : 43257