صنایع غذایی (1381 - تاکنون)
شیمی - شیمی تجزیه
دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
شیمی تجزیه (کروماتوگرافی و استخراج با سیال فوق بحرانی)
دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
شیمی محض
دانشگاه مازندران - بابلسر، بابلسر، ایران
دکتر محسن برزگر از سال 1380 در دانشگاه تربیت مدرس با عنوان استادیار مشغول به کار می باشند. ایشان علاقه مند به تحقیقات در زمینه های کاربرد نگهدارنده های طبیعی با منشا گیاهی، فناوری نانو و تجزیه مواد غذائی می باشند. ایشان بیش از 160 مقاله تحقیقاتی در مجلات بین المللی، 61 مقاله در مجلات داخلی، 4 کتاب ترجمه و یک کتاب تالیفی نگارش و 7اختراع داخلی ثبت نموده اند. ایشان بیش از 25 مقاله در کنفزانس های خارجی و 144 مقاله در کنفرانس های داخلی ارائه نموده اند. آقای دکتر برزگر درجه کارشناسی را از دانشگاه مازندران (در سال 1370) و کارشناسی ارشد و دکتری را از دانشگاه تربیت مدرس (در سال 1373 و 1380) دریافت نموده اند. ایشان تا کنون راهنمائی 44و مشاوره 81 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری را بر عهده داشته اند.
اطلاعیه ای درج نشده است