کارگاه علمی کاربرد بهینه کود با هدف تولید غذای سالم در دانشکده کشاورزی برگزار شد.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، کارگاه علمی توصیه بهینه ی کودی به همت انجمن علمی دانشجویی گروه خاکشناسی در روزهای شنبه و یک شنبه مورخ 18 و 19 آذر ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات شهید خلوتی دانشکده کشاورزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کارگاه علمی توصیه بهینه ی کودی به همت انجمن علمی دانشجویی گروه خاکشناسی در روزهای شنبه و یک شنبه مورخ 18 و 19 آذر ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات شهید خلوتی دانشکده کشاورزی برگزارشد.در این کارگاه علمی، که تعداد 60 نفر از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس و سایر موسسات آموزشی و پژوهشی از سراسر کشور شرکت داشتند، مباحثی همچون تعیین مقدار، نوع و زمان مصرف کود ها به منظور دستیابی نسبی به تولید غذای سالم و افزایش درآمد کشاورزان توسط آقای دکتر ملکوتی ، استاد بازنشسته گروه خاک شناسی دانشکده، مطرح و به مبحث اهمیت عناصر ریز مغذی گیاهان، از جمله روی، اشاره شد.آقای دکتر ملکوتی با بیان اینکه مشکل کمبود روی یکی ازاساسی ترین مشکلات تغذیه ای کشور است، بر لزوم استفاده از کود های ریز مغذی از جمله روی تاکید کرد و خاطرنشان ساخت که بیش از 90 درصد مردم کشور از کمبود روی رنج می برند. وی در مورد عوارض کمبود روی در بدن انسان نیز توضیحاتی ارائه نمود و به مهم ترین آن ها بویژه اختلال در فعالیت سیستم های عصبی و کنترلی بدن اشاره کرد.در ادامه آقای دکتر ملکوتی به بحث کود های فسفاته وارداتی و وجود عناصر سنگین مانند کادمیوم پرداخت و اظهار داشت که اینگونه عناصر باعث به مخاطره انداختن سلامت انسان می گردد و بر نقش موثر نهاد های نظارتی در واردات انواع کودها، اشاره نمود.

گفتنی است که این کارگاه در تاریخ 19 آذر ماه با بخش پرسش و پاسخ واهدای کتاب به کلیه شرکت کنندگان توسط آقای دکتر ملکوتی، خاتمه یافت.


20 آذر 1396 / تعداد نمایش : 1688