متن کامل خبر


 
تاکید بر تبادل محققان دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاههای پاکستان

خلاصه خبر: در نشست مشترک رایزن علمی-فرهنگی سفارت پاکستان در ایران با رییس واحد بین‌الملل و مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه که 21 شهریور برگزار شد، بر لزوم گسترش همکاری‌های علمی و تبلیغات مناسب برای تبادل محققان تاکید شد.

در ابتدای این نشست دکتر سعیدی، مدیر دفتر همکاری‌های علمی‌بین‌المللی دانشگاه، ضمن معرفی دانشگاه، رشته‌های تحصیلی و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، به اهداف دانشگاه تربیت مدرس در راستای ارتقای رتبه جهانی و قرار گرفتن در زمره 200 دانشگاه برتر اشاره کرد.
در ادامه دکتر شجاع‌الساداتی، رییس واحد بین‌الملل دانشگاه از برنامه دانشگاه تربیت مدرس در جهت افزایش جذب دانشجو و همکاری‌های علمی با کشورهای اسلامی به‌ویژه کشورهای همسایه ایران خبر داد و یادآور شد: تعداد دانشجویان پاکستانی فارغ‌التحصیل از دانشگاه تربیت مدرس در همه ادوار گذشته فقط 11 نفر بوده و در حال حاضر تنها یک دانشجوی پاکستانی در حال تحصیل در دانشگاه است. این میزان اندک با توجه به نزدیکی روابط فرهنگی دو کشور، بسیار ناچیز است و باید در زمینه افزایش همکاری‌های علمی و تبادل استاد و دانشجو برنامه‌ریزی‌های مدونی انجام داد.
در بخش دیگری از این جلسه مشترک بریج لال دوسانی، رایزن علمی – فرهنگی سفارت پاکستان، دانشگاه تربیت مدرس را دانشگاهی با رتبه‌های عالی از نظر علمی و پژوهشی دانست و گفت: حدود سیصد دانشجوی پاکستانی در دانشگاه‌های مختلف تهران در حال تحصیل هستند و بسیاری از متقاضیان پاکستانی، دانشگاه‌های برخی شهرستان‌های ایران را بیشتر از دانشگاه تربیت مدرس می‌شناسند، در حالی که اگر با ظرفیت های تربیت مدرس آشنا شوند، در انتخاب‌هایشان تاثیر زیادی خواهد گذاشت.
دکتر سعیدی در ادامه بر ضرورت افزایش همکاری‌های علمی در زمینه های مشخص و معرفی رشته‌های جذاب برای تحصیل و پژوهش فراتر از امضای تفاهم‌نامه ها تاکید کرد و توضیحاتی را در مورد انواع بورس‌های تحصیلی ارائه شده از طرف دانشگاه و وزارت علوم ایران برای متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه ارائه داد.
همچنین دکتر ضمیر، معاون واحد بین‌الملل، به امکان تحصیل در دوره کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی و دوره دکتری به‌صورت پژوهش‌محور برای متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد.
رایزن علمی – فرهنگی سفارت پاکستان نیز دو روش معرفی رشته‌های جذاب از طرف دانشگاه به سفارت پاکستان و تبلیغات عمومی رایزنی علمی-فرهنگی سفارت برای شناساندن پتانسیل‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در کشور پاکستان را برای فعالیت‌های ضروری آتی پیشنهاد داد.


7 مهر 1397 / تعداد نمایش : 1208