[ Print ]  [ Close ]

http://mrc.modares.ac.ir/index.jsp?siteid=11&pageid=28293&newsview=10839   , 1403/02/23


به گزارش مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس؛
تأیید سلامت بهداشتی مواد غذایی سرو شده در آشپزخانه پردیس مرکزی


به دنبال استقرار سیستم کنترل تجزیه و تحلیل خطر در فرآیند تهیه و توزیع مواد غذایی (سیستم HACCP) در آشپزخانه پردیس مرکزی دانشگاه، اولین تست‌های آزمایشگاهی بر روی مواد غذایی سرو شده نشان دهنده سلامت کامل مواد غذایی خام و پخته شده است. گفتنی است جهت اطمینان از سلامت بهداشتی مواد غذایی، تست‌های آزمایشگاهی علی‌رغم گران بودن حداقل 3 ماه یکبار انجام می‌شود و نتایج به معاونت دانشجویی و ریاست دانشگاه گزارش می‌گردد.



گزارش آزمایشات انجام شده، در ادامه این خبر ارائه شده است. ادامه مطلب...



14:37 - چهارشنبه 12 تير 1398    /    شماره خبر : 10839    /    تعداد نمايش خبر : 1879