مراسم گرامیداشت روز پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، مراسم گرامیداشت روز پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتردر روز دوشنبه مورخ 26 آذرماه در سالن اجتماعات استاد مطهری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، مراسم گرامیداشت روز پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر با حضور خانم دکتر ابتکار معاون رییس جمهور، آقایان دکتر نصرت اله ضرغام رییس صندوق حمایت از پژوهشگران کشور و مهندس علی مرتضی بی رنگ رییس مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رییس، معاونان و جمعی از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تربیت مدرس در روز دوشنبه مورخ  26 آذرماه در سالن اجتماعات استاد مطهری دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که با شعار کیفیت و خلاقیت در پژوهش و فناوری، ضامن مرجعیت علمی و اقتدار ملی برگزار شد، آقای دکتر محمدتقی احمدی رییس دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: دانشگاه تربیت مدرس در نزدیک به 4 دهه عمر خود به پژوهش کشور بسیار کمک کرده است و اثرگذاری آن انکارناپذیر است.آقای دکتر احمدی افزود:یکی از برنامه های موفق دانشگاه، طرح همترازی  ارتقای تراز دانشگاه های کشور به 200 دانشگاه برتر جهان می باشد که از سوی دانشگاه تربیت مدرس به وزارت علوم پیشنهاد شد و زیرمجموعه طرح بزرگ اقتصاد مقاومتی در حوزه علوم و فناوری می باشد. دانشگاه طی یک دوره 5 تا 10 ساله هدف گذاری خود را در جهت توسعه نوآوری و برای تکمیل زنجیره تولید علم برای خدمت به جامعه تدوین کرده است.
در ادامه دکتر جعفریان مدیر امور پژوهشی دانشگاه به ارائه گزارشی در خصوص برنامه راهبردی حوزه پژوهش و فناوری پرداخت.
سخنرانی دکتر سعید سمنانیان در خصوص مهارت افزایی و ارتقای توان اشتغال پذیری، سخنرانی دکتر ابتکار در خصوص ضرورت آموزش مهارت های زندگی در دانشگاه ها و مدارس و سخنرانی دکتر جوان درباره طرح ارتقای تراز دانشگاه از دیگر برنامه های این اسم بود.

در پایان مراسم از برگزیدگان پژوهشی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

اسامی تقدیر شدگان اعضای هیات علمی مشمول ارتقا و کسب امتیاز از مقالات کیفی برتراز دانشکده کشاورزی به شرح زیر است:
آقایان
دکتر سعید مینایی، بند الف- ارتقا