گرامیداشت "هفته دفاع مقدس" در دانشکده کشاورزی

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده،همزمان با فرارسیدن هفته ی دفاع مقدس، دانشگاهیان دانشکده کشاورزی طی برنامه های متنوعی یاد و خاطره رشادت های سربازان دلیر اسلام را در هشت سال دفاع مقدس گرامی داشتند.

گفتنی است که طی این برنامه ها که همزمان با ماه محرم الحرام بود، هر روز صبح مراسم زیارت عاشورا همراه با سوگواری و عزاداری شهادت آقااباعبدالله الحسین (ع) با حضور تعدادی از دانشگاهیان در محل نمازخانه دانشکده برگزار شد. در بخش دیگری از این برنامه ها چادر و سنگری نمادین به یادبود رزمندگان سلحشور و شهدای گلگون کفن دفاع مقدس در حوالی مقبره ی شهید گمنام و خوشنام دانشکده کشاورزی در محل ورودی ساختمان اداری دانشکده برپا شد و همچنین "نمایشگاه عکس دفاع مقدس"شامل عکس ها و تصاویری از رشادت های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس و پوسترهای انقلابی مورد بازدید دانشگاهیان قرار گرفت. به همین مناسبتدر قسمت های مختلف دانشکده،طرح ها و بنرها و تصاویر مرتبط نیزنصب و مورد بازدید قرار گرفت.

گفتنی است که در آخرین روز از هفته ی دفاع مقدس، نمازگزاران دانشکده کشاورزی نماز ظهر و عصر را در محل همین نمایشگاه معنوی-انقلابی برگزار نمودند. پس از اقامه ی نماز آقایان دکتر محمدحسن وکیل پور و دکتر ابراهیم پورجم ( اعضای هیئت علمی دانشکده) به ترتیب به بیان خاطراتی از دوران حضورشان در جبهه های دفاع مقدس پرداختند. سپس آقای دکتر مجیدآقاعلیخانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده،با مرثیه سرایی و مداحی به سوگواری شهادت سالارشهیدان حضرت آقااباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایشان و نیزگرامیداشت یاد و خاطره ی شهدای گلگون کفن هشت سال دفاع مقدس حق علیه باطل، با اهدای شاخه های گل به برادران این شهیدان،شاغل در دانشکده، توفیق ادامه ی راه پرصلابت و مقدس شهیدان را از خداوند متعال مسئلت نمودند.

14 مهر 1397 / تعداد نمایش : 1019