جشن ولادت باسعادت حضرت علی اکبر (ع) و "روز جوان" در دانشکده کشاورزی

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در روز شنبه8/2/97 به مناسبت ولادت باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و گرامیداشت "روز جوان" مراسم جشنی با حضور هیئت رئیسه، دانشجویان و کارکنان دانشکده در محل زمین ورزشی چمن دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در روز شنبه97/2/08به مناسبت ولادت باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و گرامیداشت "روز جوان" مراسم جشنی با حضور هیئت رئیسه، دانشجویان و کارکنان دانشکده در محل زمین ورزشی چمن دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده برگزار شد، آقای دکتر علی اصغر طالبی، رئیس دانشکده، طی سخنانی اظهار داشت: اعیاد شعبانیه و میلاد فرخنده متولدین تاریخ ساز این ایام، که زندگی شرافتمندانه، سعادتمندانه و هدفمند را به بشریت آموختند، و به ویژه روز جوان را خدمت شما جوانان فرهیخته، برومند، پرشور و تلاش دانشکده کشاورزی تبریک و تهنیت عرض می کنم. همچنین پیشاپیش میلاد باسعادت منجی عالم بشریت را خدمت شما عزیزان تبریک گفته و امیدواریم با ظهور آن حضرت، چهره حقیقی عدالت، سعادت و خوشبختی در زندگی بشر نمایان شود. دوستان عزیزم! قدر دوران جوانی خود را بدانید و مطمئن باشید که عمر سپری شده به عقب برنمی گردد تا بتوان گذشته را جبران کرد. همه کسانی که ایام جوانی خود را سپری کرده اند حسرت این ایام از عمر را می خورند. به فرموده مولا امام علی (ع) انسان قدر دو چیز را نمی داند مگر اینکه آن را از دست بدهد و آن جوانی و سلامتی است.

آقای دکتر طالبی افزود: جوانی یکی از اوج های زندگی انسان است و بسیاری از توانایی های انسان در دوران جوانی در اوج قرار دارد. جوانی مظهر زیبایی، شادمانی، کوشش، هیجان و اوج عواطف، احساسات، آزادگی، صداقت، مطالبه گری، خیال پردازی و البته گاهی رفتارهای غیرمنطقی و متضاد است. جوانی دوره تغییر و تحولات شگرف در مسایل روحی، جسمی، شخصیتی و البته پرشورترین و زیباترین فصل زندگی انسان است و ساختار شخصیت انسان در دوره جوانی شکل می گیرد و بیشترین تاثیر را بر ادامه زندگی دنیوی و اخروی او دارد.

روشنی هدف و تعیین مسیر درست برای رسیدن به هدف، شرط بهره برداری مطلوب از ایام جوانی است. توانایی روحی،جسمی، رشد و تکامل عقلی، علاقه به یادگیری، نوآوری و نواندیشی، استقلال طلبی باعث می شود که انسان در دوران جوانی مسیرهای متعددی را برای رسیدن به اهداف زندگی آزمایش کند و به همین دلیل بیشترین خطاها و شکست ها هم مربوط به همین دوره از زندگی است ولی نیروی جوانی که از درون انسان مثل چشمه ای می جوشد بسیار قوی تر از انرژی های منفی است که در اثر شکست ها ایجاد می شود و باعث می شود انسان بعد از هرگونه شکست با توان بیشتر و عزم و اراده قوی تر به پا خیزد.

به جز معصومین، انسانی وجود ندارد که بتواند ادعا بکند در زندگی خطا و اشتباهی نداشته است. در زندگی همه ما خطاها و اشتباهات و شکست های فراوانی وجود داشته است ولی مهم این است که انسان به مسیر نادرست دل نبندد که سرانجامی جز تاریکی و گمراهی ندارد. اگر انسان دلبسته ارزش های انسانی و فضایل اخلاقی باشد، خطاها و اشتباهات او را از مسیر درست منحرف نخواهند کرد.

دوستان عزیزمن! قدر دوستی های این ایام را بدانید و مطمئن باشید که انسان ها شخصیت های متفاوتی دارند و دارای نقاط قوت و عیوب متفاوتی هستند. باید یادبگیریم که دنبال معایب یکدیگر نگردیم و محاسن همدیگر را تحسین کنیم. عیب جویی و حسد، شخصیت انسان را زایل می کند. امیدوارم که در همه شئونات زندگی موفق و پیروز باشید و از برنامه هایی که امروز آقای دکترآقاعلیخانی و همکاران محترمشان برای شما در نظر گرفته اند، لذت ببرید و لحظات خوشی را در کنار هم سپری کنید.

رئیس دانشکده کشاورزی در پایان مراسم نیز جوایز نفرات برتر در مسابقات مختلف این جشن را به ایشان اهدا کرد.

گفتنی است که مسابقات طناب کشی، روپایی با توپ فوتبال و ... از برنامه های ورزشی این جشن بود. همچنین مسابقه شیرینی پزی در بین دانشجویان خانم ساکن خوابگاه های دانشکده در همین روز برگزار و پس از داوری و بررسی توسط آقای دکتر واعظ، معاون آموزشی، و آقای دکتر آقاعلیخانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، و نماینده دانشجویان، به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

از دیگر برنامه های این مراسم می توان به آواز خوانی، تقلید صدا، شعرخوانی، پذیرایی و ... اشاره کرد.

16 اردیبهشت 1397 / تعداد نمایش : 1229