گرامیداشت "هفته دفاع مقدس" در دانشکده کشاورزی

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده همزمان با فرارسیدن هغته ی دفاع مقدس، پایگاه بسیج شهید کامروا کارکنان دانشکده کشاورزی طی مراسمی یاد و خاطره رشادت های سربازان دلیر اسلام را در هشت سال دفاع مقدس گرامی داشتند

به گزارش روابط عمومی دانشکده همزمان با فرارسیدن هغته ی دفاع مقدس، پایگاه بسیج شهید کامروا کارکنان دانشکده کشاورزی طی مراسمی یاد و خاطره رشادت های سربازان دلیر اسلام را در هشت سال دفاع مقدس گرامی داشتند.

گفتنی است که طی این مراسم که همزمان با دهه ی اول محرم الحرام بود، کارکنان بسیجی و تعدادی از دانشگاهیان دانشکده کشاورزی هر روز صبح مراسم زیارت عاشورا همراه با سوگواری و عزاداری شهادت آقااباعبدالله الحسین (ع) را ؛ در چادر و سنگری نمادین که به یادبود رزمندگان سلحشور و شهدای گلگون کفن دفاع مقدس در جوار مقبره ی شهید گمنام و خوشنام دانشکده کشاورزی برپا شده بود؛ برگزار کردند.

شایان ذکر است در این ایام و به مناسبت های مختلف ایستگاه های صلواتی ایجاد و نمایشگاه عکس دفاع مقدس برگزار گردید. همچنین در قسمت های مختلف دانشکده طرح ها و بنرها و تصاویر مرتبط نصب و مورد بازدید قرار گرفت.

19 مهر 1396 / تعداد نمایش : 1669